Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα συνφωνείτε με την χρήση των Cookies. Μάθετε περισσότερα

Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:


Αντικαταβολή

Εξοφλείστε με μετρητά την παραγγελία σας με της παράδοσής της από τη μεταφορική μας εταιρία στο χώρο σας.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις από 1 Απριλίου 2011, τα παραστατικά αξίας 3.000 ευρώ και πάνω που εκδίδονται προς ιδιώτες (αποδείξεις λιανικής πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με τους παρακάτω τρόπους:

• Κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας

• Χρέωση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας


Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Αν δεν έχετε πιστωτική κάρτα, ή δεν μπορείτε να βρίσκεστε στη διεύθυνση αποστολής κατά τις ώρες παράδοσης, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

  ALPHA BANK BIC/SWIFT: CRBAGRAA IBAN: GR72 0140 1090 1090 0233 0000 400
  PERAEUS    BIC/SWIFT: PIRBGRAA IBAN: GR63 0172 0370 0050 3706 0113 849
  Όνομα δικαιούχου: Ι. Κεσισόγλου

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στο τμήμα του λογιστηρίου με e-mail: info@pharmacy7.gr και εμείς, μόλις λάβουμε το αντίγραφο, θα αποστείλουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπωνυμό σας. Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το pharmacy7.gr


Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα ειδοποιηθείτε άμεσα για το χρόνο παραλαβής από το κατάστημά μας. (εντός 1-2 εργάσιμων ημερών). Η παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα μπορεί να πραγματοποιηθεί Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:00 - 20:00.

Σας παρέχεται η δυνατότητα να επιλέξετε αν το παραστατικό που θα εκδοθεί για την παραγγελία σας θα είναι απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο πώλησης. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., Δ/νση Έδρας και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.


Πληρωμή με PayPal

Μπορείτε επιπλέον να πληρώσετε εύκολα μέσω του λογαριασμού Paypal που διαθέτετε.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα, επιλέξτε κάποιο άλλο τρόπο πληρωμής. Μόνο παραγγελίες που αποστέλλονται με ΕΛΤΑ (συστημένο/δέμα) η με κούριερ που διαθέτει δυνατότητα online παρακολούθησης μπορούν να πληρωθούν με PayPal.


Μεταφορικά κόστη

Για παραγγελίες άνω των 50€, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ για περιοχές εντός προτεύουσης! Τα μεταφορικά για χώρες του εξωτερικού εξαρτώνται από το βάρος της παραγγελίας και τη χώρα προορισμού.

Η χρέωση για τα μεταφορικά έξοδα για παραγγελίες έως 50€, αναλόγως προορισμού εντός Ελλάδος, φαίνεται στον πίνακα.

Προορισμοί Χρέωση χωρίς αντικαταβολή
για παραγγελίες έως 50€
Χρέωση με αντικαταβολή
για παραγγελίες έως 50€
Αθήνα 2.22 € 4.70 €
Αστικά κέντρα - Νησιά 3.45 € 6.15 €
Δυσπρόσιτες περιοχές Call Call