Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα συνφωνείτε με την χρήση των Cookies. Μάθετε περισσότερα

Πληροφορίες Παράδοσης

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επειδή δεν είχαμε την δυνατότητα να ζυγίσουμε όλα τα προϊόντα στον κατάλογό μας, βάρος των περισσότερων προϊόντων είναι ενδεικτικός. Συνεπώς, υπάρχει πιθανότητα να μην υπολογιστεί σωστά το κόστος παράδοσης. Αν προκύψει διαφορά σε βάρος του πελάτη, δεσμευόμαστε να επιστρέψουμε τη διαφορά (μόνο για πληρωμές μέσω PayPal) ή να εκδώσουμε δωροεπιταγή. Εάν παρουσιαστεί σφάλμα σε απώλεια μας, μετά την ενημέρωση του πελάτη η παραγγελία θα ενημερωθεί, η θα ακυρωθεί.

Γενικές πληροφορίες

Όλες η παραγγελίες αποστέλλονται μετά την συγκέντρωση όλων των προϊόντων (εάν επιλέξατε αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής) και παραλαβής πληρωμής (για πληρωμές με PayPal η κατάθεση σε τράπεζα).

Αποστολές εντός Ελλάδος

Οι παραγγελίες με διεύθυνση παράδοσης εντός Ελλάδος αποστέλλονται με εταιρία ταχυμεταφορών Speedex με παράδοση την επόμενη μετά την αποστολή εργάσιμη ημέρα για Αθήνα και στερεά Ελλάδα, 2-3 εργάσιμες ημέρες για νησιά και δυσπρόσιτες περιοχές

Αποστολές στο εξωτερικό

Οι παραγγελίες με βάρος μέχρι δύο κιλά αποστέλλονται με Ακανόνιστη Συστημένη Επιστολή ΕΛΤΑ, ενώ η παραγγελίες με βάρος άνω των δύο κιλών και οι ογκώδες παραγγελίες αποστέλλονται με Δέμα ΕΛΤΑ. Παρέχεται αριθμός παρακολούθησης μέσω σελίδας εντοπισμού αντικειμένου. Χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 5 έως 10 εργάσιμες ημέρες για Ευρώπη και έως 30 εργάσιμες για τον υπόλοιπο κόσμο.

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε επίσης να παραλάβετε την παραγγελία σας και από το κατάστημα μας εφόσον έχετε παραλάβει ειδοποίηση για την ετοιμότητα της παραγγελίας.


Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε την κατάσταση των παραγγελιών σας μπαίνοντας στην σελίδα του προφίλ σας. Αν η παραγγελία σας έχει παραδοθεί στην μεταφορική, έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε για το πού βρίσκεται το δέμα σας, μέσω του αριθμού φορτωτικής, ο οποίος βρίσκεται στην σελίδα "Πληροφορίες Παραγγελίας".